Sieu-Magherus 282C, Bistrita-Nasaud • office@injectiimaseplastice.ro • +40 263 277 158

Contact

Produse injectate si extrudate

Proiectare si executie matrite

 

Business People

   Prin extrudare se înţelege procesul continuu de prelucrare a materialelor plastice, după ce, printr-un tratament termic şi mecanic, acestea au fost aduse la o stare de curgere. Extruderele sunt de mai multe tipuri  putând avea unul sau    mai mulţi melci, în funcţie de scopul pentru care au fost create. Melcul este un şurub Arhimede, care are ca scop prelucrarea materialului introdus, aducerea lui în stare plastică, omogenizarea, transportul şi presarea materialului pentru a trece prin matriţă şi a căpăta forma dorită. Pentru a trece mai uşor, extruderul este dotat şi cu o instalaţie de încălzire şi răcire a materialului.
Este faza în urma căreia se obţin produsele finite. Fiecare linie de extrudare este prevazută cu :
 › extruder şi dulap de automatizare aferent.
 › unitatea de alimentare.
 › baie de calibrare şi răcire.
 › unitate de tragere.
 › unitate de debitare.
 › unitate de depozitare.

Despre noi

Cu sediul social in Bistrita, S.C. Firma Galea S.R.L. a fost infiintata in anul 2012, avand obiectul principal de activitate -  Fabricarea  produselor  din material plastic, produse injectate respectiv extrudate.

DETALII ...

Parteneri

Principalii clienti ai produselor S.C. Firma Galea S.R.L. sunt societati care activeaza în domeniul Dispozitivelor medicale, Productiei de Ţevi din PP si PE pentru aductiune gaz-apa, Productie Maturi, Productie perii industriale si ...

Detalii ...

Parteneri Firma Galea

Adresa Noastra

Firma Galea

Sieu Magherus 282C
Bistrita-Nasaud
Romania

Telefoane Contact

Tel./fax : +40 263 277 158

Mobil:      +40 742 064 889

 

Email